(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Masové koule v rajské omáčce

Potřebné ingredience
500g mletého masa mix, 2 vejce, 1 lžíce oregana, sůl, pepř, asi hrst strouhanky, 1 vetší rajiský protlak, cukr, sušená bazalka, 2 hrsti parmazánu na posypání
Postup přípravy
Smícháme maso, vejce, koření a strouhanku. Z hmoty uděláme větší kuličky, které smažíme na olivovém oleji ze všech stran dozlatova. Maso vyjmeme, do výpeku dáme protlak, zalijeme vodou na hustotu omáčky, osolíme, osladíme, přidáme bazalku a pepř.Vrátíme maso zpět do omáčky a necháme pod poklicí dusit 30min. Podáváme s těstovinami, posypané parmazánem.

...

...

...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé